Bezoekersregistratie is belangrijk voor je bedrijf 

Het is prettig om je bezoekers op een aangename manier te verwelkomen en de komst van bezoekers op een adequate manier te registreren. Het registreren van bezoekers kan met het bezoekersregistratie systeem. Met het systeem kan je het bedrijf ook veilig houden en kan je ook nog tijd besparen.  

Innovatieve bezoekersregistratie 

De pronestor Visitor staat bekend als een innovatieve bezoekersregistratie systeem. Met het systeem heb je een compleet overzicht van de mensen die op bezoek komen. Wanneer er een vergadering is gepland, kunnen alle afspraken in het bezoekersregistratie systeem worden vastgelegd. Dit systeem zorgt ervoor dat je algehele kijk heb op het aantal bezoekers, krijg je ook een automatische melding wanneer een bezoeker zich heeft aangemeld. Je hebt ook de Reporting tot je beschikking en kan je gelijk zien wie een bezoeker heeft ontmoet en waar.  

Volledig overzicht en tijdbesparend 

Voordat de vergadering begint krijgen je bezoekers al een routebeschrijving naar het kantoor en krijgen ze ook nog een instapkaart erbij. Op deze manier wordt het inchecken heel gemakkelijk door een scan vanuit hun mobiel. Ze krijgen een QR-code die wordt geactiveerd en het aanmelden gebeurt binnen enkele seconden. Tegelijk worden ze ook voorzien van een naambadge. Wanneer je bezoekers binnenkomen kan je ze ook toegang geven tot je Wifi.  

Ontlast de receptie 

Omdat je bezoekers op een zelfstandige manier kunnen inchecken en hun ontvangst automatisch worden afgehandeld zorg je ervoor dat het personeel op de receptie het minder druk hebben. Zij houden zich dan bezig met het afhandelen van de vele bezoekers en kunnen dan hun tijd effectiever besteden. De bezoekers komen aan en registreren zich en de gastvrouw of gastheer krijgt een automatische melding. Wanneer de bezoeker zich heeft aangemeld wordt er gelijk een naambadge gedrukt met de nodige informatie van de persoon en krijgen ze ook een code erbij. Op deze manier wordt het makkelijk om zich na de vergadering weer af te melden. De receptie is heeft een overzicht op elk bezoek wanneer ze verwacht worden en wie er aankomt. Met een klikje op de muis worst dan ook de persoonlijke naambadge gedrukt.  

Tell Us What You Think
0Glad0Sur0Kærlighed0Bekymret